Autobanden Service Geffen

Goede autobanden zijn belangrijk voor uw auto. Ze vormen het enige contact met de auto en het wegdek en zorgen dan ook voor een goede wegligging, extra veiligheid onderweg, een beter rijgedrag en zelfs een flinke besparing op de brandstofkosten.

Nieuwe en gebruikte autobanden en velgen

Autobanden Service Geffen adviseert u graag over de juiste keuze autobanden. Voor iedere situatie hebben wij een passend alternatief. Zo heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte autobanden, van alle beschikbare merken. Niet alleen de bekende A-merken, maar ook voordeligere alternatieven. Altijd van een prima kwaliteit en tegen een vriendelijke prijs, zodat u vertrouwd en veilig op weg kunt.

Ook bij de keuze van uw velgen adviseren wij u graag. In onze werkplaats hebben we een eigen velgenwand, met alle populaire velgen. Kom eens langs om het brede assortiment te bekijken en kunt u direct zien welke velgen geschikt zijn voor uw auto. 

 

Ons assortiment

Klik op deze link om online ons assortiment van velgen te bekijken, alle velgen zijn op voorraad (bij onze leverancier).

 

autobanden-service-geffen.jpg        Werklaats Autobanden Service Geffen

 

Balanceren en uitlijnen
Om het rijcomfort en de veiligheid te bevorderen, is het belangrijk de autobanden  uit te lijnen en te balanceren. Bij het uitlijnen controleren we er afwijkingen zijn in de wielstanden. Na bijvoorbeeld een aanrijding of zelfs het raken van een stoeprand kan het zijn dat de ophanging - waar de voorwielen aan bevestigd zijn - niet meer in de juiste stand staan. Indien nodig wordt deze positie vanaf verschillende richtingen bijgesteld. Dat voorkomt onnodige bandenslijtage, een langere levensduur van de banden en zeker ook onveilige situaties. Bij het balanceren brengen we de velg en de band in balans. Dit voorkomt een vervelende trilling bij het rijden met een bepaalde snelheid. 

Reparatie

Schade aan uw autoband(en) is altijd vervelend, vooral als u onderweg bent. Toch is het in alle gevallen verstandig om direct contact met ons op te nemen om de schade zo snel en vakkundig mogelijk te herstellen.  

 

 

Autobanden Service Geffen,

met het juiste advies altijd veilig en vertrouwd op weg!

 

        

VEEL GESTELDE VRAGEN

autobanden-service-vragen.jpg

Wanneer moet ik mijn zomer- en winterbanden laten wisselen?

Met winterbanden heeft een auto veel meer grip in winterse omstandigheden. Niet alleen bij sneeuw en ijs, maar ook bij lagere temperaturen. Wij adviseren dan ook uw zomerbanden voor winterbanden te verwisselen bij temperaturen onder de 7 graden. Het zachtere rubber van winterbanden is namelijk zeer geschikt voor lagere temperaturen.

 

>> Bekijk alle veel gestelde vragen

Openingstijden

autobanden-service-openingstijden.jpg

 

U kunt op de volgende dagen bij ons terecht:

 

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
(na 17.00 uur alleen op afspraak)
   
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Contact

Deze website wil gebruik maken van cookies.